Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Με λεωφορεία ξανά από αύριο η Πάφος


Την μεγάλη του ευαρέσκεια εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Σταύρος Α. Μιχαήλ για την κατάληξη που είχε όλη αυτή η προσπάθεια που καταβλήθηκε από όλες τις πλευρές τις τελευταίες μέρες για την άρση του αδιεξόδου μεταξύ του Υπουργείου Μεταφορών και του ΟΣΥΠΑ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαήλ ευχαρίστησε την Εταιρεία που συζήτησε το όλο θέμα με το Υπουργείο Μεταφορών και που συμφωνήθηκε η διαδικασία και η μέθοδος βάση της οποίας θα επιλυθούν, όπως είπε, οι οποιεσδήποτε διαφορές υπάρχουν.
Ευχαριστίες εξέφρασε και προς τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου για την κατανόηση που επέδειξαν σ’ αυτή την προσπάθεια και ανέστειλαν τα μέτρα με αποτέλεσμα αύριο να ξεκινήσουν τα λεωφορεία ειδικά, όπως ανέφερε, για τον ευαίσθητο τομέα του μαθητόκοσμου που έχει ταλαιπωρηθεί όλες αυτές τις μέρες αλλά και γενικότερα για όλο το επιβατικό κοινό το οποίο είχε μείνει χωρίς δημόσιες μεταφορές.
Επιπρόσθετα ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ευχαρίστησε και όλους όσους με τον έναν ή άλλον τρόπο συνέβαλαν στο να φτάσουν σ΄αυτή την ευτυχή κατάληξη.


κυπε