Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Το Pantheo Foundationστηρίζει τους γιατρούς του αύριοΦιλανθρωπικό Δείπνο αρωγής «Στηρίζουμε τους γιατρούς του αύριο», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Το φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε το κοινωφελές Ίδρυμα Pantheo Foundation και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κας Άντρης Αναστασιάδη, τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού και ιατρικού κόσμου, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ανέλαβε ο Κύπριος καλλιτέχνης Λούκας Γιώρκας.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του ταμείου του Pantheo Foundation, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε άτομα προερχόμενα από αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν σπουδές στην ιατρική, νοσηλευτική ή άλλα επαγγέλματα υγείας και καλύπτουν τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης.
Το Ίδρυμα εκφράζει θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη, στους Χρυσούς Χορηγούς: Pantheo Eye Center και Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρος Ζωής Νικολάου, στους Αργυρούς Χορηγούς: Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ, Tsirides Law, M.S.Jacovides Group, Pet People, Ελληνική Τράπεζα, Novartis, Bayer Novagem και Αρτοποιεία Σίγμα, στους Μπρούτζινους Χορηγούς: Kidsperience Preschool, Amathus BeachHotel, Delorbis Pharmaceuticals και Αρωγή Φυσιοθεραπεία και Οστεοπαθητική, στους Υποστηρικτές: Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Οινοποιείο Βλασσίδης, καθώς και στον Χορηγό Αερομεταφορών: Blue Air.