Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε ποιος, που και γιατί πλάκωσε στο ξύλο τον καθηγητή του



Ύβρεις και άγριο ξύλο σε σχολείο στην Πάτρα. Ο καθηγητής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Άγριες εικόνες στην αυλή, μετά από έναν απαράδεκτο διάλογο...

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες σε σχολείο στην Πάτρα. Μαθητής ήρθε στα χέρια με καθηγητή του, τον γρονθοκόπησε και τον έστειλε τραυματισμένο σε νοσοκομείο.
Όλα έγιναν, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σε Γυμνάσιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, μαθήτρια έβρισε τον γυμναστή της, ο οποίος της απάντησε στο ίδιο ύφος.

Το μάθημα τινάχτηκε στον αέρα αλλά τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Ο αδερφός της μαθήτριας που «πλακώθηκε» με τον καθηγητή της, έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις. Είναι και ο ίδιος μαθητής στο συγκεκριμένο σχολείο και πλησίασε τον γυμναστή με άγριες διαθέσεις.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών αλλά και καθηγητών, τον πλάκωσε στο ξύλο και χρειάστηκε να διακομιστεί τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σχολείο προκαλούν αίσθηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια αντέδρασε με άσχημο τρόπο σε μια παρατήρηση που της έκανε ο γυμναστής, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μην μάς σκοτίζεις τα α……!». Το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι του γυμναστή που αποφάσισε να της απαντήσει στο ίδιος μήκος…

«Ποια α…..; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;» φέρεται να της είπε. Όμως, για κακή του τύχη, ο αδελφός και συμμαθητής της κοπέλας άκουσε την απάντηση του γυμναστή και αντέδρασε αστραπιαία. «Τι είπες ρε μ….;» φώναξε και όρμησε προς το μέρος του, αρχίζοντας να τον ξυλοκοπά ανελέητα.

Κάπως έτσι αντί τα παιδιά να κάνουν μάθημα, είχαν μαζευτεί στην αυλή και μοιραία συζητούσαν για την άγρια επίθεση και τα όσα προηγήθηκαν.
Η διεύθυνση του σχολείου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της, μέσα στις επόμενες μέρες…




https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/patra-mathitis-plakose-sto-ksylo-ton-kathigiti-tou-anavoun-foties-ta-osa-proigithikan-sto-sxoleio-video/2715833/