Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Δείτε γιατί Κύπριος στη Βουλγαρία κατέληξε πίσω από τα σίδερα. ΒΙΝΤΕΟΤην κράτηση του 60χρονου Κύπριου Δημήτρη Πιριλλή, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, αποφάσισε το Νομαρχιακό Δικαστήριο Φιλιππούπολης, παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου του κατηγορούμενου να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ή να παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Δείτε βίντεο από την αίθουσα του δικαστηρίου ΕΔΩ!!!
Να θυμίσουμε ότι ο Κύπριος κατηγορείται για πρόκληση θανάτου εκ προμελέτης ενός 30χρονου. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 30χρονος, μαζί με δύο άλλα πρόσωπα, είχε προσπαθήσει να κλέψει τρεις αγελάδες από τη φάρμα του Κύπριου. Όμως έγιναν αντιληπτοί, ακολούθησε κυνηγητό και, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 60χρονος Κύπριος κτύπησε με το όχημά του τον 30χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι δύο συνεργοί που διέφυγαν συνελήφθησαν από την Αστυνομία και τέθηκαν υπό κράτηση. Σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, οι δύο άντρες υποστηρίζουν ότι δεν μπήκαν στην περιουσία του Κύπριου για να κλέψουν ζώα, αλλά σανό.Να σημειωθεί ότι οι δικαστές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους κατά την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του Κύπριου, με το δικαιολογητικό ότι είναι ξένος υπήκοος και θα μπορούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, κατά τη δικαστική διαδικασία, έγινε αναφορά από την εισαγγελία ότι ο 30χρονος νεκρός το 2011 είχε κλέψει οκτώ άλογα από τη φάρμα του Πιριλλή, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε επταετή φυλάκιση και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της δίκης, υποστηρίχθηκε από την Κατηγορούσα Σρχή ότι ο 30χρονος έφερε δεύτερο κτύπημα, από το όχημα του 60χρονου, το οποίο προκάλεσε τον θάνατό του, υπονοώντας ότι ο Κύπριος σκόπιμα τον παρέσυρε.

http://www.sigmalive.com/news/local/568367/sto-keli-o-kyprios-gia-ton-thanato-tou-30xronou-sti-voulgariapics