Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Δείτε ποιον τσάκωσαν για διάρρηξη και κλοπή στην Πάφο


Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ, 18χρονος, κάτοικος επαρχίας Πάφου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου, διαρρήχθηκε η κατοικία του, από όπου κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μία οθόνη και ένας καταγραφέας ψηφιακών δεδομένων (DVR), κάμερες ασφαλείας, αριθμός αντρικών ρολογιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από την κατοικία του κλάπηκαν επίσης μία γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι, ένα τσαντάκι με καλλυντικά, μικρό χρηματικό ποσό σε ξένο συνάλλαγμα, μία πιστωτική τραπεζική κάρτα, ένα δελτίο ταυτότητας και μία άδεια οδήγησης, ιδιοκτησία 24χρονης φίλης του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, τον οποίο εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και προχώρησαν στη σύλληψη του, βάσει Δικαστικού εντάλματος.