Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Σημαντικές βραβεύσεις για τα Ξενοδοχεία Four Seasons και AmathusΔύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησαν τα Ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, τα οποία τιμήθηκαν με το "British Airways Customer Excellence Award 2018", για την παροχή υψηλών προδιαγραφών πελατειακής εξυπηρέτησης και εμπειρίας.

Τα βραβεία αυτά προέρχονται από αμερόληπτες κριτικές πελατών και έχουν ως στόχο την ανάδειξη των ξενοδοχείων τα οποία αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες τους. Στην αξιολόγηση το Four Seasons έλαβε συνολική βαθμολογία 9.3/10 και το Amathus 9.1/10. Η βαθμολογία των δύο ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus συγκαταλέγεται στις κορυφαίες βαθμολογίες, που εξασφάλισε μόνο το 3% των ξενοδοχείων παγκόσμια.
Σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της British Airways Holidays, Claire Bentley, τα Ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία με την κορυφαία βαθμολογία, καθώς έχουν αναγνωριστεί από τους πελάτες του οργανισμού (www.britishairways.com/holidays) για την παροχή υψηλών προδιαγραφών πελατειακής εξυπηρέτησης και εμπειρίας.
Η British Airways Holidays, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην παροχή διακοπών υψηλών προδιαγραφών και το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας τις αξιολογήσεις των πελατών του.
Οι βραβεύσεις δίδονται για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βασίζονται στη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν στην ικανοποίηση των επισκεπτών της British Airways. Με τη βοήθεια της Reevoo, μιας ανεξάρτητης εταιρείας, συλλέγονται οι κριτικές των πελατών της British Airways Holidays, από τους οποίους ζητείται να βαθμολογήσουν το ξενοδοχείο που έχουν επισκεφτεί, με γνώμονα την τοποθεσία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την καθαριότητα και την ποιότητα ύπνου που προσφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξιδιωτικό πρακτορείο British Airways Holidays, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 80,000 ανεξάρτητες κριτικές ξενοδοχείων για το έτος 2018. Την ίδια χρονιά, έχει προσφέρει σχεδόν 450 βραβεία Customer Excellence Awards, ανά το παγκόσμιο, σε μια προσπάθεια αναγνώρισης των ξενοδοχείων με τις υψηλότερες βαθμολογίες.