Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Με την ανώτατη διάκριση του Investors in People πιστοποιήθηκε το Ξενοδοχείο Four SeasonsΜε την ανώτατη διάκριση Platinum, του παγκοσμίου προτύπου Investors in People, πιστοποιήθηκε το Ξενοδοχείο Four Seasons, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις άριστες πρακτικές που ακολουθεί στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού της.


Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διεύθυνση και το προσωπικό του Four Seasons, καθώς στην Ευρώπη είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που εξασφαλίζει την πλατινένια διαπίστευση, ενώ παγκοσμίως μόνο το 1% των οργανισμών που έχουν διαπιστευτεί με το IIP, κατέχουν τη ανώτατη αυτή πιστοποίηση.

Το Διεθνές Πρότυπο Investors in People (IIP) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σε 75 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες του, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας  και συνεχούς προσανατολισμού στην Αριστεία.