Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Την Τρίτη η κηδεία της Σοφίας. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής επί των σορών του 35χρονου και της 26χρονης



Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε  από πυροβόλο όπλο, οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Σοφίας Ζήνωνος και του 35χρονου Πέτρου Παπαντωνίου, τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας.




Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε απο την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττά, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η 26χρονη δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο κεφάλι απο το κυνηγετικό όπλο του 35χρονου, πριν αυτός το στρέψει στον εαυτό του.
Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διακριβωθεί τι προηγήθηκε της συνάντησης του 35χρονου με την πρώην σύντροφό του και που οδήγησε στον τραγικό θάνατο τους.


κυπε



Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται τη Τρίτη η άτυχη Σοφία Ζήνωνος μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού που έχασε της ζωή της μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Πέτρο Παπαντωνίου οποίος αμέσως μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του στο πεδίο Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.
Ο αδελφός της 26χρονης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει παράκληση αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για το ανήλικο κοριτσάκι της Σοφίας.
Αυτούσια η ανάρτηση:
Κηδεύεται την Τρίτη 2/7, στις 14:00 στον ιερό ναό Παναγίας της Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα Λεμεσού η πολυαγαπημένη μας μητέρα, κόρη και αδελφή, Σοφία Ζήνωνος από την Αγία Φύλα Λεμεσού που απεβίωσε το Σάββατο 29/6 σε ηλικία 25 ετών και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν.
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Σφαλαγγιώτησσας στη Λεμεσό.
Παράκληση της οικογένειας όπως, αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για το ανήλικο τέκνο της θανούσας.
Οι τεθλιμμένοι γονείς, αδέρφια και συγγενείς.