Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γεμάτη από κόσμο η παραλία Γεροσκήπου


Άλλαξε εικόνα και αισθητική η παραλία της Γεροσκήπου με την έναρξη της λειτουργίας των υποδομών, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη με αποτέλεσμα η παραλία να κατακλύζεται καθημερινά από λουόμενους .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως ξεκίνησε η λειτουργία των υποδομών στην παραλία της Γεροσκήπου, όπως αποδυτήρια, ντουζιέρες και αποχωρητήρια για διευκόλυνση των λουομένων, ενώ επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί τα κρεβατάκια και οι ομπρέλες.
Ενδεικτικά ανέφερε πως η παραλία της Γεροσκήπου κατακλύστηκε από κόσμο το τριήμερο του κατακλυσμού, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν ελλείψεις στα κρεβατάκια και τις ομπρέλες. Ως εκ τούτου σημείωσε η Τοπική αρχή ξεκίνησε την παραγγελία επιπρόσθετων ομπρελών και κρεβατιών, ώστε να δημιουργηθεί νέος χώρος προς εξυπηρέτηση του κοινού.
Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως ο Δήμος ξεκίνησε επαφές με τις ξενοδοχειακές μονάδες ώστε σε συνεργασία με τους ξενοδόχους να ενημερώσουν και αυτοί με την σειρά τους τους τουριστικούς πράκτορες.
Επίσης αρκετά έργα που ακόμη βρίσκονται κάποια εξ αυτών σε εξέλιξη αφορούν τους χώρους στάθμευσης. Προσπαθούμε, είπε, “να διοχετεύσουμε την τροχαία κίνηση από έναν δρόμο παράλληλο του δρόμου που κατασκευάζεται τώρα", ώστε να διευκολύνεται η προσέλευση των λουομένων στην παραλία.
Επί ποδός σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη έχει τεθεί και η υπηρεσία τροχονόμων του Δήμου Γεροσκήπου ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα που η κίνηση είναι αυξημένη.
Εκτίμησε, τέλος, πως τα έσοδα του Δήμου Γεροσκήπου από την αναβαθμισμένη παραλία της Γεροσκήπου θα είναι διπλασιαστούν από την περασμένη χρονιά.


κυπε