Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

NinfeaWellnessandSpa. Ένας κρυμμένος θησαυρός χαλάρωσης και ευεξίας στην Παλιά Λευκωσία



Κρυμμένο σένα από τα όμορφα και γραφικά σοκάκια της Παλιάς Λευκωσίας, το Ninfea Wellness and Spa αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ευεξία.
Ο πανέμορφος χώρος του, που συνδυάζει τέλεια τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της περιοχής με το σύγχρονο design και τη διαχρονική αισθητική, δημιουργεί μια γοητευτική αύρα που κατακλύζει όσους επιλέγουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας εμπειρίες αισθητικής, αλλά και σωματικής και ψυχικής ανανέωσης.

Μασάζ και Θεραπείες
Στο NinfeaWellnessandSpa μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, να αφεθείτε και να αναζωογονήσετε το σώμα σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ. Να επιλέξετε επίσης μια από τις ξεχωριστές θεραπείες προσώπου και σώματος, οι οποίες θα σας χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη.
Yoga
Το Ninfea Wellness and Spaσας προσκαλεί να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα οφέλη της Yoga, απολαμβάνοντας, μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκγύμνασης του σώματος και φροντίδας του πνεύματος.Επαναφέρετε, επαναφορτίστε και ανανεώστε την αίσθηση της ζωτικότητας και ευεξίας σας με μαθήματα Power Yoga, Hatha Yoga και Yin Yoga.
Επικοινωνία: Ninfea Wellness and Spa / Τ: 96709152 
Φιλοθέου 7, Χρυσαλινιώτισσα, 1017, Λευκωσία