Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Επεισοδιακή καταδίωξη για ναρκωτικά


Μέλη της ΥΚΑΝ, (Κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν γύρω στις 6 το απόγευμα χθες, στην Μουταγιάκκα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από την επαρχία Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών. 


Τα μέλη της ΥΚΑΝ υπέδειξαν στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ανακόπηκε όμως από τα μέλη της Αστυνομίας. Ο 29χρονος προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει αλλά συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα και ακινητοποιήθηκε. 

Αμέσως συνελήφθη βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του. ακολούθησε σωματική έρευνα όπου εντοπίστηκε στην κατοχή του κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας η οποία έφερε ίχνη κάνναβης και άσπρης σκόνης καθώς και το χρηματικό ποσό των €1,160.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με βιομηχανικό καπνό, αναμεμειγμένο με κάνναβη καθώς και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης. 

Τέλος, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 197 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 27 γραμμαρίων καθώς επίσης ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. 

Ο 29χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ εναντίον του διερευνώνται επίσης τροχαία αδικήματα που αφορούν την οδήγηση χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας καθώς και για αμελή οδήγηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.