Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Δείτε που αναμένονται συννεφιά και βροχές στην Κύπρο

Σήμερα (30/6), ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Νεφώσεις ωστόσο που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, τα νοτιοανατολικά και περιοχές του εσωτερικού.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
ΚΥΠΕ