Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Πάφο το πρωί της Τρίτης (11/2). Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 57χρονος εργάτης κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του καθώς βρισκόταν σε πατάρι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 57χρονος εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ωστόσο λόγω της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η Αστυνομία και λειτουργοί του Τμήματος Εργασίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις.Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοστάσιο-αποθήκη στην Μεσόγη της Πάφου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, 57χρονος υπάλληλος προσπαθούσε να κατεβάσει από το πατάρι hand lift (τρόλεϊ μεταφόρας) με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως λόγω της σοβαρής κατάστασής του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς που τον εξέτασαν, υπέστη κάταγμα κρανίου, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα
Στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις είναι μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητές του Γραφείου Εργασίας.