Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

15 καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής στην Πάφο. Καταγγελίες και για τροχαίες παραβάσεις

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου με στόχο την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες .

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή ,στο πλαίσιο της επιχείρησης διενεργήθηκαν 175 έλεγχοι εκ των οποίων προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες. Από τις 39 τροχαίες καταγγελίες, ανέφερε, οι 14 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και 3 οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Επίσης 2 πρόσωπα εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Επιπρόσθετα 4 πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αδικήματα μέθης, ανησυχίας και εξύβρισης ενώ στο όχημα ενός από αυτά, ηλικίας 26 ετών, ανεβρέθηκε επιθετικό όργανο.
Ο κ. Τσαπής ανέφερε ακόμη πως στα πλαίσια της πάταξης της ηχορύπανσης έγιναν πολλοί έλεγχοι κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου από τους οποίους προέκυψαν 15 καταγγελίες κέντρων αναψυχής που δεν διέθεταν τις απαιτούμενες άδειες και μετέδιδαν μουσική προκαλώντας οχληρία.
Πρόσθεσε τέλος, πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: