Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη Λευκωσία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ εντοπίστηκε σκεπασμένη με κουβέρτα. Στη σκηνή υπάρχουν ίχνη αίματος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες και ιατροδικαστής για αυτοψία της σκηνής. 

Πρόκειται, ενδεχομένως, για εγκληματική ενέργεια, αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας. 

https://www.sigmalive.com/news/local/1000376/entopistike-nekri-gynaika-sti-lefkosiadierevnatai-egklimatiki-energeia-pics

Τη γυναίκα εντόπισε νεκρή, πρόσωπο που προσπαθούσε να πωλήσει την οικία και το οποίο ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Εγκληματολογικού, τα οποία άρχισαν εξετάσεις, ενώ απέκλεισαν τη σκηνή και περισύλλεξαν τεκμήρια.

Στο σημείο κλήθηκε για αυτοψία, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, με τα πρώτα ευρήματα να δείχνουν πως, η αγνώστων στοιχείων γυναίκα, φέρει τραύματα που δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

 Τα μέλη της Αστυνομίας αξιολογούν κλειστά κυκλώματα, ενώ άρχισαν την λήψη καταθέσεων

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.


https://www.reporter.com.cy/police/article/996264/ola-deichnoyn-egglimatiki-energia-piso-apo-ti-nekri-tin-entopise-politis-tis-oikias


Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία γύρω στις 4 το απόγευμα όταν δέχθηκε τηλεφώνημα για εντοπισμό σορού γυναίκας σε εγκαταλελειμμένη οικία που βρίσκεται στην Οδό Άθου, πάροδος της Λεωφόρου Κένετυ στη Λευκωσία. Η Αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός μάλλον ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα, ωστόσο οι εξετάσεις και οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση της. Η γυναίκα φέρεται να έχει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι γεγονός που καθιστά δύσκολη την ταυτοποίηση της. 


Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται είναι ο φόνος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι άντρες της αστυνομίας εντόπισαν στη σκηνή ίχνη αίματος στους τοίχους και το πάτωμα.


Στο σημείο κλήθηκε για αυτοψία, ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών ερευνών για εξετάσεις.


Στην αστυνομία τηλεφώνησε άτομο που πήγε στη συγκεκριμένη οικία για να καθαρίσει καθώς προωθείται η πώληση της.


Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν στο AlphaNews.live ότι το τελευταίο διάστημα πρόσωπα εισέρχονταν στην εν λόγω οικία και κάποιοι μάλιστα διέμεναν εκεί.


Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/mallon-fonos-gynaika-entopistike-nekri-se-parodo-tis-kenety-foto



Δεν υπάρχουν σχόλια: