Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

9χρονη έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι της

 

Συγκλονίζει τη Βρετανία ο θάνατος από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι της τη νύχτα της Δευτέρας της εννιάχρονης Ολίβια Πρατ-Κόρμπελ.

Σε ενημέρωση που έκανε το μεσημέρι αξιωματικός της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης του Μέρσεϊσαϊντ περιέγραψε πώς γύρω στις 10 χθες τη νύχτα ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας πλησίασε δύο άλλους που περπατούσαν στο δρόμο του σπιτιού της μικρής Ολίβια.

Ο άγνωστος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των δύο, οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, η μητέρα της εννιάχρονης, Σέριλ, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να δει τι συνέβαινε.

Ένας από τους καταδιωκόμενους, 35 ετών, εισέβαλε στο σπίτι βλέποντας την πόρτα ανοιχτή, αλλά εκεί τον ακολούθησε ο ένοπλος ο οποίος πρόλαβε και πυροβόλησε στα τυφλά από το άνοιγμα της πόρτας τραυματίζοντας τη μητέρα στο χέρι και τραυματίζοντας θανάσιμα τη μικρή Ολίβια, που βρισκόταν στη βάση της εσωτερικής σκάλας πίσω από την πόρτα.

Ο 35χρονος και η μητέρα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς ξεψύχησε η εννιάχρονη Ολίβια.

Η αξιωματικός της αστυνομίας ζήτησε από όποιον γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη να μην κρατήσει το στόμα του κλειστό, προσθέτοντας ότι η οικογένεια του θύματος είναι «συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όπως και η τοπική κοινότητα.

Η Ολίβια Πρατ-Κόρμπελ έγινε το τρίτο θύμα ενόπλων στην περιοχή του Μέρσεϊσαϊντ την τελευταία εβδομάδα και ο θάνατός της σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από τη 15η επέτειο από το θάνατο του 11χρονου Ρις Τζοόυνς στο Κρόξτεθ του Λίβερπουλ από τα πυρά 16χρονου μέλους τοπικής συμμορίας που στόχευε μέλη αντίπαλης συμμορίας.


kype

Δεν υπάρχουν σχόλια: