Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Στο νοσοκομείο επτά πρόσωπα μετά από τροχαίο στην Πάφο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη 55χρονη έπειτα από τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Γιόλου – Στρουμπιού, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Γιόλου – Στρουμπιού όχημα που οδηγούσε 55χρονη με κατεύθυνση προς το Στρουμπί και έχοντας συνοδηγό τον γιό της 35 ετών, σε σημείο του δρόμου κοντά στο χωριό Γιόλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου ερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας 52 ετών, με συνοδηγό την 44χρονη γυναίκα του, και επιβάτες δύο παιδιά ένα 9χρονο αγόρι και μια 8χρονη.
Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων το όχημα που οδηγούσε ο 52χρονος συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονος. Όλοι τους, και οι επτά επιβαίνοντες, στα τρία οχήματα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 55χρονη υπέστη κάταγμα στον αυχένα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου. Ο 9χρονος που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, επίσης κρατήθηκε για παρακολούθηση ενώ οι υπόλοιποι πήραν εξιτήριο.
Τις συνθήκες του τροχαίου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: