Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ για τη δράση μεταναστών στην Πάφο

Σοβαρότατα προβλήματα φαίνεται να δημιουργούν  μετανάστες, Αφρικανικής καταγωγής,  που διαμένουν στην Πάφο και αυτό μετά από σφοδρά παράπονα που δεχόμαστε από τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη και Επαρχία μας. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – Άγγελος Ονησιφόρου.

Οι καταγγελίες, όχι μόνο από τουρίστες αλλά και από μέλη του Συνδέσμου μας, έχουν να κάνουν κυρίως  με παρενοχλήσεις γυναικών κατά της διάρκεια της νύχτας σε μπαράκια, κλαμπ και νυχτερινά κέντρα, τόνισε για να προσθέσει πως οι συμπλοκές και οι ξυλοδαρμοί που δημιουργούν είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Την πέφτουν σε κοπέλες με χυδαίο και επίμονο τρόπο, δήλωσε χαρακτηριστικά χωρίς να λογαριάζουν εάν συνοδεύονται.

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν φτάσει κοντά μας εδώ και αρκετό καιρό, είπε ο κ. Ονησιφόρου  κι εμείς ως ΣΙΚΑΠ έχουμε διερευνήσει το θέμα κι έχουμε διαπιστώσει τις ασχήμιες που δημιουργούνται στην Πάφο από τη δράση των συγκεκριμένων μεταναστών.

Βέβαια, επεσήμανε πως υπάρχει και μεγάλος αριθμός μεταναστών Αφρικανικής καταγωγής, που προσπαθούν να αποτρέπουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Καλούμε εδώ και τώρα τους αρμοδίους να εξετάσουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί  στην Πάφο. Να δώσουν λύσεις στο μεταναστευτικό.  Σε αντίθετη περίπτωση  ο τουρισμός στην πόλη και Επαρχία αναμένεται να πληγεί σε μεγάλο βαθμό, σημείωσε.

Φανταστείτε τι θα γίνει εάν δούμε δημοσιεύματα στον ξένο τύπο με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Πάφο με πρωταγωνιστές μετανάστες Αφρικανικής καταγωγής, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: