Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ο δημοσιογράφος Μάριος Ιγνατίου αναλαμβάνει Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Παφιακού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παφιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον γνωστό και καταξιωμένο Παφίτη δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου. Ο Μάριος Ιγνατίου αναλαμβάνει από σήμερα ως Διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Παφιακό.

Ο Παφιακός, όπως πάντα, ετσι και τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους σε όλα τα τμήματά του και με αιχμή του δόρατος την ανδρική ομάδα θα διεκδικήσει τίτλους όπως έκανε πάντα Ιστορικά η ομάδα μας που δικαίως χαρακτηρίζεται ως το καμάρι της Πάφου. Σε αυτή την προσπάθειά μας το Γραφείου Τύπου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση των φίλων και υποστηρικτών του Παφιακού αλλά και στην σωστή και έγκυρη ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης.
Ο κ. Ιγνατίου πέραν από τα καθήκοντά του στο Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει παράλληλα και καθήκοντα στο Τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας μας.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Παφιακού, Δρ Αντώνης Οικονομίδης και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο καλοσωρίζουν τον κ. Ιγνατίου στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ. Παφιακού
Δρ Αντώνης Οικονομίδης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: