Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο Άγγελος. ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα έντονος ήταν σε παρέμβασή του στην εκπομπή της τηλεόρασης Βεργίνα και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Ιωάννου, ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου, σχολιάζοντας ανακοίνωση του Συνδέσμου σχετικά με τη δράση μεταναστών Αφρικανικής καταγωγής στην Πάφο.

Σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και αποκάλυψε πως υπάρχει καταγγελία από πατέρα μέλος του ΣΙΚΑΠ ότι, ο γιος του μαζί με την κοπέλα του που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο στην Πάφο, όταν βγήκαν από αυτό και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους,  μετανάστες Αφρικανικής καταγωγής μπήκαν στο αμάξι  και άρχισαν να παρενοχλούν την κοπέλα, χωρίς να τους νοιάζει ότι, συνοδεύεται.

  Η κατάσταση έχει ξεφύγει, τόνισε και κάλεσε τους αρμοδίους να παρέμβουν. Ήδη , ανέφερε, έχει μιλήσει με την αστυνομία και σύντομα αναμένεται να διευθετηθεί συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου. 

Μετανάστες, είπε, κάθονται κατά μήκος της παραλιακής στην Κάτω Πάφο και παρενοχλούν τουρίστες και ιδιαίτερα κοπέλες που περπατούν μόνες τους.

Φανταστείτε, σημείωσε ο κ. Ονησιφόρου, τι θα γίνει εάν τα όσα διαδραματίζονται στην Πάφο προβληθούν από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Από την πλευρά της η αστυνομία, τόνισε στην ίδια εκπομπή πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία και έχει καλέσει τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ, που έχει μιλήσει μαζί του,  να δώσει στην αστυνομία, όποια στοιχεία υπάρχουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια: