Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Σε αυτόν ανήκει η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός στην Πάφο

 Τα στοιχεία του άντρα που εντοπίσθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε παραλία της Πάφου, ταυτοποίησε η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κατσάρη, 57 χρόνων, ιχθυοπώλη, κάτοικο της συνοικίας Μουττάλου.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και αίτια θανάτου του 57χρονου.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 57χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν με τη διενέργεια νενομισμένης νεκροτομής που προγραμματίζεται να γίνει από Ιατροδικαστή τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, σε παραλία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων. Όπως διαπιστώθηκε μετά από αυτοψία που διενήργησε Ιατροδικαστής, αυτός έφερε κάταγμα στη μύτη. Κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής ιατροδικαστικής εξέτασης με αξονική τομογραφία, στη σορό δεν έχουν εντοπιστεί εσωτερικές κακώσεις.
Μετά από έρευνες που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 57χρονου, σταθμευμένο και κλειδωμένο, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων ξενοδοχείου, σε απόσταση περίπου 1,300 μέτρων, από το σημείο όπου ο 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός. Στην παραλία μπροστά από το ίδιο ξενοδοχείο, εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα, όπως ενδύματα, το πορτοφόλι του, και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 57χρονος συνήθιζε καθημερινά, τις πρωινές ώρες, να πηγαίνει για κολύμπι.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: