Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 10χρονη και 55χρονη

Δύο τραυματισμοί και θάνατος μικρόσωμου σκύλου από σκύλο που περιφερόταν αδέσποτος
Επίθεση από αδέσποτο σκύλο φέρεται να δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 34χρονη, ενώ βρισκόταν πεζή στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στον Άγιο Δομέτιο, με την 10χρονη κόρη της και το μικρόσωμο σκυλάκι τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η μικρή και να τραυματιστεί θανάσιμα το μικρόσωμο σκύλο.
Επίσης διερχόμενη γυναίκα που προσπάθησε να βοηθήσει δέχθηκε δάγκωμα.
Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι σύμφωνα με την καταγγελία, ο σκύλος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον της 10χρονης τραυματίζοντας την στο χέρι, ενώ επιτέθηκε εναντίον του μικρόσωμου σκυλιού προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Γυναίκα ηλικίας 55 ετών η οποία βρισκόταν στο σημείο, επενέβη για να απομακρύνει τον σκύλο με αποτέλεσμα και αυτή να δεχθεί δάγκωμα στο χέρι.
Η 34χρονη μετέφερε την ανήλικη σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετέβη επίσης η 55χρονη, στην οποία επίσης παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου, εντοπίστηκε ο σκύλος ο οποίος και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός φέρει microchip. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου απουσιάζει στο εξωτερικό και επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη.
Ο σκύλος φυλάσσεται με ασφάλεια στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου.

κυπε

φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: