Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σκοπέλου στην 37η Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia»

 

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Σταμάτης Περίσσης ,ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Άγγελος Ξηντάρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος &Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κα. Γιάννα Ευσταθίου και oκ. Γιάννης Γιολδάσης, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, εκπροσώπησαν το Δήμο Σκοπέλου στην 37η Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia».

Είχαν συναντήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού, καθώς και με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου,η οποία τους ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια,εκτός των άλλων, θα φωτογραφίσουν και θα βιντεοσκοπήσουν τα νησιά των Σποράδων για προβολή και διαφήμιση.




Με την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη ανέπτυξαν τα αιτήματά μας για τις τουριστικές υποδομές μας, ενώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννη Μπουτίνα,έκτος των άλλων θεμάτων,συζήτησαν την δυνατότητα και την προοπτική της Σκοπέλου να περιλειφθεί σε μια ακόμα μορφή εναλλακτικού τουρισμού που αφορά σε πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας "δρόμοι του κρασιού" με επίσκεψη σε αμπελώνες μας που παράγεται ο «Πεπαρήθειος» οίνος.

Τέλος, ενημερώθηκαν ότι η γραμμή Θεσσαλονίκης -Β.Σποράδων θα συνεχιστεί και το 2023.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: