Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Γυναίκα αστυνομικός σκότωσε 27χρονη και τραυμάτισε μια 30χρονη

 

Μια αστυνομικός της Νέας Υόρκης πυροβόλησε και σκότωσε μια 27χρονη γυναίκα προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό της τη Δευτέρα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ρότσεστερ.


Η 29χρονη Τίφανι Γουάτσον, πυροβόλησε και σκότωσε την Άντζελι Σόλις και τραυμάτισε μια άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια καυγά μέσα σε ένα σπίτι στα βόρεια της πολιτείας πριν αυτοκτονήσει, δήλωσε η αστυνομία στο «WHAM».

Η Γουάτσον υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης από το 2018. Κατά τη στιγμή των πυροβολισμών ήταν εκτός υπηρεσίας.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία και βρήκε τρεις γυναίκες αιμόφυρτες έξω από το σπίτι.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης ερευνά την υπόθεση, όπως υπαγορεύει ο νόμος όταν ένας αστυνομικός διαπράττει έγκλημα.

Η Σόλις έπεσε νεκρή επί τόπου. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της και κηρύχθηκε νεκρή.

Το τρίτο θύμα, μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων ηλικίας 30 ετών, νοσηλεύεται και είναι εκτός κινδύνου.

Τα δύο θύματα ήταν συγγενείς, όπως ανέφερε το WHEC. Δεν ήταν σαφές ποια ήταν η μεταξύ τους σχέση.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν στον τόπο του εγκλήματος ένα πιστόλι το οποίο, όπως διαπίστωσαν, δεν ήταν το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού.

«Εκ μέρους του Αστυνομικού Τμήματος θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συλλογική μας θλίψη και οδύνη σε σχέση με τα γεγονότα στην πόλη του Ρότσεστερ», ανέφερε το Αστυνομικό Τμήμα σε ανακοίνωσή του την Τρίτη.

«Δυστυχώς, έχουμε δει γεγονότα αυτού του είδους να συμβαίνουν πολύ συχνά και παλεύουμε να βρούμε απαντήσεις. Οι επιπτώσεις είναι εκτεταμένες, από εκείνους που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα και όταν ένας αστυνομικός διαπράττει μια τέτοια φρικτή πράξη».



φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: