Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Νεότερη ενημέρωση για το θανατηφόρο της Πάφου

Ενας 60χρονος, ο οποίος κινείτο πεζός σε δρόμο της Πάφου, ο Richard Flower, από το Ηνωμένο Βασίλειο, τέως κάτοικος Πάφου, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Χλώρακας στις 18:30 του Σαββάτου και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 18:30 περίπου, αυτοκίνητο που οδηγείτο από Πάφο προς Πέγεια επί της Λεωφόρου Χλώρακας, με οδηγό 75χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 60χρονο πεζό, ο οποίος φέρεται εκείνη τη στιγμή να προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 75χρονου οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη. Η σκηνή εξετάστηκε από μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διερευνώνται τα αίτια της πρόκλησης του θανατηφόρου.


kype

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Richard Flower, 60 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο, τέως κάτοικος Πάφου.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.30 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πιο πάνω λεωφόρο 75χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, τον 60χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 75χρονου οδηγού.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


https://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/BF78990EAF2B9572C22588F9001EFDFE?OpenDocument

Δεν υπάρχουν σχόλια: