Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του, σκοτώνοντάς τον

 

Έπαιζαν με ένα πιστόλι που βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα των γονιών τους

Ο 13χρονος γιος μιας σωφρονιστικής υπαλλήλου σκότωσε κατά λάθος τον 11χρονο αδελφό του, ενώ έπαιζαν με ένα πιστόλι που βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα των γονιών τους.

Ο Shemarion Burse πέθανε μετά από τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντα.

Ο 11χρονος βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τέσσερα αδέλφια του, ηλικίας 9 έως 15 ετών, όταν δολοφονήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, μετέδωσε το 7News. Κανένας ενήλικας δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Μια γειτόνισσα είπε ότι άκουσε φωνές γύρω στις 5 το απόγευμα και έσπευσε στο σπίτι.

«Κάλεσα το 100. Μπήκα μέσα στο σπίτι. Το μωρό ήταν εκεί και είχε αίματα παντού», δήλωσε.

Άρχισε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο ανήλικο αγόρι αλλά ο Shemarion σταμάτησε να αναπνέει.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 «Αίματα στον τοίχο κι εκείνος απλά ξαπλωμένος εκεί, να παίρνει την τελευταία του ανάσα, και ήταν απλά τραυματικό», πρόσθεσε η γυναίκα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η μητέρα του Shemarion είναι σωφρονιστική υπάλληλος, ωστόσο δεν αναμένεται να απαγγείλει κατηγορίες για την υπόθεση.

«Είμαι συντετριμμένη», δήλωσε στο CBS μια άλλη γειτόνισσα. «Δεν μου αρέσει να ακούω ιστορίες για όπλα σε σπίτια. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια. Αν και το όπλο ήταν σε ασφαλές μέρος, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι καθόλου κοντά σε παιδιά. Δεν θα έπρεπε καν να γνωρίζουν πού βρίσκονται τα όπλα».

Η μητέρα του Shemarion, Tiffany, είπε για τον γιο της, τον οποίο η οικογένεια αποκαλούσε χαϊδευτικά «Fat Boy», ότι ήταν «αξιαγάπητος, παιχνιδιάρης και πάντα εκεί για να σου χαμογελάσει όταν το χρειαζόσουν».

«Το να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτόν είναι κάτι που δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα έπρεπε να κάνουμε ως οικογένεια, και ακόμα χειρότερα, πρέπει να τον αφήσουμε να αναπαυθεί», έγραψε σε σελίδα GoFundMe για τα έξοδα κηδείας του αγοριού.



https://www.in.gr/2022/11/13/world/florinta-13xronos-skotose-ton-11xrono-adelfo-tou-ton-pyrovolise-kata-lathos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: