Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η αστυνομία στην Λεμεσό απέτρεψε κοντραμπάντο ναρκωτικών


Κοντραμπάντο ναρκωτικών ματαίωσαν χθες βράδυ μέλη της αστυνομίας Λεμεσού.
Γύρω στις 20:35 ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελληνοκύπριος συνταξιούχος.
 Ο 66χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει κτύπησε στο περιπολικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια συσκευασία τυλιγμένη με καφέ κολλητική ταινία.

Η ύποπτη συσκευασία παραλήφθηκε και από περεταίρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άσπρη σκόνη που μοιάζει με κοκαΐνη συνολικού βάρους 513γρ.
Επίσης στην κατοχή του συνταξιούχου εντοπίστηκαν 4300 ευρώ σε μετρητά καθώς και 43 ρομανικά lei. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 66χρονος είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από την Αγγλία.

Κοντά στην περιοχή εντοπίστηκε πεζός, άνδρας ρομανικής καταγωγής ηλικίας 45 ετών, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την ίδια υπόθεση.
Οι δυο άντρες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση. Ο 66χρονος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ενώ ο 45χρονος ομολόγησε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην κατοχή της αστυνομία, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται άλλα δυο πρόσωπα, Ελληνοκύπριοι, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.


http://www.sigmalive.com/news/local/191894/kontrampanto-narkotikon-mataiose-i-astynomia-sti-lemeso#sthash.K75xCjBd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: