Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Αύριο Δευτέρα καταχωρείται η υπόθεση ΣΑΠΑ στο Δικαστήριο Πάφου


Τηv Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα, καταχωρείται η υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου ΣΑΠΑ στο Δικαστήριο.
 
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ότι τα σχετικά κατηγορητήρια ετοιμάζονται σε συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία, απέφυγε ωστόσο, να αναφέρει λεπτομέρειες για το πόσοι και ποιοι τελικά θα κατηγορηθούν και με ποιες κατηγορίες.
 
Υπεμθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο πρώην δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, ο τελών σε διαθεσιμότητα διευθυντής του ΣΑΠΑ, Ευτύχιος Μαληκκίδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ, Βάσος Βασιλείου και ο ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ, Ευστάθιος Ευσταθίου.
 
Αναφορικά με τις έρευνες στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετά τις καταγγελίες Παναγή, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι έχουν ληφθεί επιπρόσθετες καταθέσεις, το περιεχόμενο των οποίων αξιολογείται.
 
Η ανακριτική ομάδα, σημείωσε, εργάζεται αδιάκοπα, εξετάζει όλα τα στοιχεία και τα τεκμήρια.http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/234862/ti-deftera-katachoreitai-i-ypothesi-sapa-sto-dikastirio#sthash.oNJAuG07.dpuf