Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

18χρονος Ρώσος στουπί στο μεθύσι έπεσε με το αυτοκίνητό του στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας


Αυτοκίνητο που  βρισκόταν στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας κατέπεσε στη θάλασσα παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ο οδηγός του έχασε τον προσανατολισμό του.

 
Το αυτοκίνητο εντόπισε το πρωί γύρω  στις 07:30  ανήμερα των Χριστουγέννων πολίτης ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή για να πάει βόλτα το σκύλο του και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν, διαπιστώθηκε ότι ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα ελλιμενισμού των σκαφών και κατέληξε στη θάλασσα.
 
Στο μέρος έσπευσε σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής.
 
Από έλεγχο που έγινε τόσο εντός του οχήματος όσο και στη γύρω θαλάσσια περιοχή από δύτες της Λιμενικής, δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε πρόσωπα, ενώ το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ξηρά.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος είναι 18χρονος Ρώσος, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 9 το πρωί στην οικία του σε κατάσταση μέθης και ανέφερε ότι έχασε τον προσανατολισμό του και έπεσε στη θάλασσα αλλά μαζί με δεύτερο πρόσωπο το οποίο βρίσκονταν στο όχημα, κατόρθωσαν να βγουν από αυτό πριν βυθιστεί, χωρίς να τραυματιστούν.και ακολούθως ειδοποίησαν φιλικό τους πρόσωπο που τους παρέλαβε.
 
Στον 18χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 18μg℅.
 
Ο 18χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για πρόκληση ζημιάς από την πτώση του οχήματος του στη θάλασσα και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Πηγή ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/192792/ptosi-oximatos-sto-limanaki-tou-a-georgiou-pegeias#sthash.iMtN6Bw2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: