Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθεροι με εγγυήσεις οι έξι ύποπτοι για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ


Ελεύθεροι με εγγυήσεις αφέθηκαν οι έξι ύποπτοι για την υπόθεση ΣΑΠΑ στην Πάφο και η υπόθεση παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο στις 8 Ιανουαρίου.


Πρόκειται για τον τέως Δήμαρχο Σάββα Βέργα, το Γενικό Διευθυντή του ΣΑΠΑ Ευτύχιο Μαλληκίδη, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΣΥ Γιώργο Μιχαηλίδη, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΚΟ Ευστάθιο Ευσταθίου, τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο του ΑΚΕΛ, Βάσο Βασιλείου και τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Σιαηλή.

Με τη σημερινή καταχώρηση των 153 κατηγορητηρίων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, οι έξι αφέθησαν ελεύθεροι με εγγυήσεις 200.000 ευρώ έκαστος, θα παραδώσουν όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και θα παρουσιάζονται καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό.

Η Νομική Υπηρεσία καταχώρησε σήμερα την υπόθεση με κατηγορίες εναντίον των πέντε προσώπων αλλά και του κ. Σιαηλή για τον οποίο αναφέρει ότι έχει εξασφαλίσει επαρκή μαρτυρία που τον συνδέει με την υπό διερεύνηση αδικήματα.


Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και κάτι» ο Εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται. Πρόσθεσε πως σε περίπτωση που  προκύψουν επαρκείς μαρτυρίες εναντίον και άλλων προσώπων, δεν θα αποκλειόταν το ενδεχόμενο προσθήκης και άλλων προσώπων στο κατηγορητήριο.  


http://www.sigmalive.com/news/local/193409/eleftheroi-me-eggyiseis-vergas-kai-alloi-5-ypoptoi-gia-sapa#sthash.4ghtreSr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: