Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Σε χαράδρα στην Γερμασόγεια βρέθηκε ο 81χρονος Ρώσος Βλάσον Στανισλάβ

Εντοπίστηκε μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης ο 81χρονος Ρώσος Βλάσον Στανισλάβ.
Ο ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί σε χαράδρα, στο χωριό Γερμασόγεια,  και σύμφωνα με την Αστυνομία είναι σε καλή κατάσταση. 
Ωστόσο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικές εξετάσεις.

Ο κ.Στανισλάβ ήταν μέλος των χορευτών των Μπολσόι και τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στην Κύπρο, όπου διαμένει με την σύζυγο του επίσης χορεύτρια του διάσημου μπαλέτου.

Γνωστοί του 81χρονου είχαν αναφέρει στην αστυνομία ότι πριν φύγει φαινόταν πολύ καλά στην υγεία του και γι' αυτό δεν τους κίνησε τις υποψίες.

Το μόνο στοιχείο του Ρώσου που είχε εντοπιστεί μέχρι χθες ήταν το αμάνικο μπλε σακάκι που φορούσε, και το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο σε σίδερο οικοδομής.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνση Λεμεσού, μέλη της ΕΜΑΚ της ΕΑΟ, της Πολιτικής Άμυνας, των τοπικών αρχών Γερμασόγειας, εθελοντές από το τμήμα εφέδρων αξιωματικών καθώς και σκυλιά ιχνηλάτες της αστυνομίας. 


http://www.sigmalive.com/news/local/193211/se-xaradra-entopistike-o-81xronos-rosos-vlason-stanislav#sthash.YnIzW8ij.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: