Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Οκτώ οι υποψήφιοι για την Δημαρχεία της Πάφου


Στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, υποψηφιότητα υπέβαλαν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Χρυσάνθου, ο ανεξάρτητος Βαγγέλης Μαυρονικόλας,  ο Άριστος Βασιλειάδης που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και την  ΕΔΕΚ ,  ο δημοτικός σύμβουλος Φαίδωνας Φαίδωνος που υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, ο Ανδρέας Μασουρας που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων η ανεξάρτητη Σόφη Χαμπιαουρίδη ,ο ανεξάρτητος Χρύσανθος Χρυσάνθου και ο Δώρος Παφίτης,που στηρίζεται από την Συμμαχία Πολιτών. 

Ο Έφορος Εκλογής, Έπαρχος Πάφου Γιαννάκης Μαλουριδης, δήλωσε ότι έχουν ελεγχθεί τα έγγραφα των υποψηφίων και είναι σύμφωνα με τις πρόνοιες της νομοθεσίας. Ετοιμάζεται ήδη η γνωστοποίηση με τα ονόματα των υποψηφίων με τους προτείνοντες και υποστηρίζοντες ,είπε, η οποία και θα αναρτηθεί για 24 ώρες για υποβολή τυχόν ενστάσεων.


 Ο κ.Μαλουριδης είπε ότι θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των υποψηφίων μετά την διαδικασία αυτή, οπότε επίσημα θα ανακηρυχθούν ως υποψήφιοι και θα ετοιμασθούν τα ψηφοδέλτια. Τόνισε επίσης ότι δεν δημιουργούνται πρακτικά προβλήματα από τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων αν και παραδέχτηκε ότι αποτελεί αριθμό ρεκόρ ο αριθμός τους.  

http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/235223/okto-telika-ypopsifioi-gia-ti-dimarchia-pafou#sthash.WThCSfoz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: