Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Και ο Βέργας φαίνεται να εμπλέκεται σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες


Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, αφού νέες μαρτυρίες τις οποίες εξασφάλισε η αστυνομία, φαίνεται ότι θα ανοίξουν τον δρόμο για νέα εντάλματα έρευνας και ενδεχομένως και συλλήψεων, για την πολύκροτη υπόθεση "στημένων αγώνων" στο πρωτάθλημα, μετά τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.


Μετά τη χθεσινή ανάπαυλα των Χριστουγέννων οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου επανέρχονται δριμύτεροι με τη λήψη ενισχυτικών μαρτυριών των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή, για κύκλωμα που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου με  προσυνεννοημένους αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Πλέον η ανακριτική ομάδα αξιολογεί και συγκρίνει όλο το μαρτυρικό υλικό που έχει στη διάθεση της και πλέον θα θέσει τους επόμενους της στόχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις ενισχυτικές μαρτυρίες υπάρχουν αυτές που θα αποτελέσουν ίσως και τον καταλύτη που θα οδηγήσει ενδεχομένως σε συλλήψεις προσώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου τα οποία ενέπλεξε και ο Παναγή στις καταθέσεις του.

Τις επόμενες ημέρες οι ανακριτές αναμένεται ότι θα αναζητήσουν και μαρτυρία από τον τέως δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την πολύκροτη υπόθεση του ΣΑΠΑ, αφού και αυτός φέρεται να εμπλέκεται σε προσυνεννοημένους αγώνες, που αφορούν ύποπτες χρηματικές διαδρομές σχετικές με αθλητικούς παράγοντες, διαιτητες και άλλα πρόσωπα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι αναφορές Παναγή φαίνεται ότι είναι πολύ συγκεκριμένες και αφορούν πρόσωπα που χρηματίζονταν, ημερομηνίες, χώρους συναντήσεων και αγώνες που στήθηκαν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για οικονομικά σκάνδαλα στην Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τη διακίνηση εκατομμυρίων σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Την ίδια ώρα άλλη ομάδα ανακριτών περνά από το μικροσκόπιο της όλα τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τα γραφεία της ΚΟΠ την περασμένη Δευτέρα αφού σύμφωνα με ην ομοσπονδία είναι πιθανό να επηρεαστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων που είναι ορισμένοι για το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015.


http://www.sigmalive.com/news/local/192937/kai-o-vergas-sto-mikroskopio-gia-tin-ypothesi-podosfairo#sthash.RGF8DWxM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: