Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δωρεάν τα λεωφορεία για το κοινό το Σαββατοκύριακο στην Λάρνακα


Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Λάρνακας προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού, μετά από διευθέτηση με την Εταιρεία Λεωφορείων Λάρνακας «ΖΗΝΩΝ», με στόχο τη διευκόλυνση του τις δύο αυτές μέρες πεζοδρόμησης του Εμπορικού Κέντρου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, τα λεωφορεία θα περάσουν από την από την ακόλουθη διαδρομή και στάσεις: Χώρος Στάθμευσης Αρχής Λιμένων, Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου, Λεωφόρος Αθηνών, οδός Παύλου Βαλσαμάκη, Λεωφόρος Φανερωμένης, οδός Αδώνιδος, οδός Σταδίου, οδός Σουρουκλή, οδός Αποστολίδου, οδός Κωνσταντίνου Καλογέρα, Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου και κυκλικά ξανά από το Χώρο Στάθμευσης Αρχής Λιμένων.

Σημειώνεται ότι οι οδοί Ερμού, Ζήνωνος Πιερίδη, Τμήμα της οδού Ζήνωνος Κιτιέως και όλοι οι κάθετοι δρόμοι που οδηγούν προς αυτές, θα παραμείνουν κλειστοί από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Επίσης σήμερα και αύριο 27-28 Δεκεμβρίου 2014, θα προσφέρονται για δωρεάν στάθμευση, οι χώροι του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου Κύκλος Α’  (Λεωφόρος Φανερωμένης), του Κοινοτικού Κέντρου (οδός Αδώνιδος) και του Ευρυβιάδειου Γυμνάσιου (οδός Λουκή Ακρίτα και Κυριάκου Μάτση).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας θέλοντας να συμβάλει στην αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, αποφάσισε όπως η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης (παρκόμετρα και οι μηχανές pay and display) στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, θα είναι δωρεάν, μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2015».



livenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: