Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Πάφου ανακοίνωσε ο ηθοποιός Χρύσανθος Χρυσάνθου. Δέκα έως τώρα οι υποψηφιότητες



Σε δήλωση αναφέρει ότι ύστερα από παραινέσεις πολλών συμπολιτών του και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να κατέλθει στις εκλογές ως ο μοναδικός ανεξάρτητος ακομμάτιστος και υπερκομματικός υποψήφιος.


Την δήλωση της Δημαρχίας της Πάφου από τον ηθοποιό Χρύσανθο Χρυσάνθου συνοδεύει ανακοίνωση υποστήριξης από τους Ενωμένους Αγωνιστές Πάφου 55-59 και 63-64. Οι αγωνιστές υποστηρίζουν στην ανακοίνωση τους ότι υποστηρίζουν τον καθόλα έντιμο, καταξιωμένο, αξιοπρεπή αξιόπιστο και αδιάφθορο μέλος της Παφιακής κοινωνίας τον γνωστό καλλιτέχνη ηθοποιό και σκηνοθέτη Χρύσανθο Χρυσάνθου. 

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να κατέλθουν στις εκλογές άλλοι οχτώ υποψήφιοι, ο Άριστος Βασιλειάδης που υποστηρίζεται από τα κόμματα ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, ο Δημοτικός σύμβουλος Φαίδωνας Φαίδωνος που υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, ο Δώρος Παφίτης που στηρίζεται από τη Συμμαχία Πολιτών, ο Ανδρέας Μασούρας που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων, ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Χρυσάνθου, ο Αρχιτέκτονας Βαγγέλης Μαυρονικόλας , η Σόφη Χαμπιαουρίδου, ο ανεξάρτητος Ανδρέας Ευστρατίου και ο δημοσιογράφος - ανεξάρτητος Αντρέας Γρηγορίου.


http://www.sigmalive.com/news/local/193355/xrysanthos-xrysanthou-ypopsifios-gia-ti-dimarxia-pafou#sthash.VsZRTJic.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: