Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και στουπί στο μεθύσι



Τριαντατετράχρονος συνελήφθη για οδήγηση αυτοκινήτου με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.
Ο 34χρονος αναζητείτο από την Αστυνομία και για σωρεία άλλων υποθέσεων.


Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Γερμασόγειας, εντόπισαν οδηγό να κινείται με ταχύτητα 125km/h αντί 80km/h και του έκαναν σήμα για να σταματήσει, πράγμα το οποίο δεν έπραξε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ακολουθήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και ανακόπηκε. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν διαγραμμένο και οδηγείτο από 34χρονο. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη ο 34χρονος, η ένδειξη ήταν 145μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από Αστυνομικούς Σταθμούς για υποθέσεις εμπρησμού, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης, καθώς επίσης και για τροχαία αδικήματα και οκτώ εντάλματα προστίμων για το συνολικό χρηματικό ποσό των €6,500.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: