Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τέσσερις μέρες στο κελί για πρόκληση θανατηφόρου


Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη  σήμερα ο 35χρονος Ρώσος Grinozovof 

Zviatoslav ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση σε σχέση με την πρόκληση θανατηφόρου οδικού δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στο δρόμο Νέου Χωρίου Λατσιού στην Πάφο με θύμα τον 60χρονο Βάσο Ηροδότου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη. Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.
Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως και αυτή η θανατηφόρα σύγκρουση οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα ενώ εκτίμησε πως οι αιτίες για την πρόκληση του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος μπορεί να είναι και περισσότερες από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.
Αναφερόμενος στα γεγονότα, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου είπε πως η  τροχαία οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 8.40 χθες βράδυ στο δρόμο Νέου Χωριού – Λατσιού στην Πάφο, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 60χρονος Βάσος Ηροδότου από το Λατσί.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος τουρίστας από την Ρωσία  στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος. Από τη σύγκρουση, -όπως είπε-ο Ηροδότου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: