Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο. Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο



O σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων ηλικίας 15 χρόνων και ο ελαφρύτερος τραυματισμός ενός 15χρονου και ενός 20χρονου   είναι ο απολογισμός οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε στις 23:00 χθες, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα που οδηγούσε ο 20χρονος από την Πάφο επί της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, με συνεπιβάτες τρεις 15χρονους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονος.

Από τη σύγκρουση το όχημα του 20χρονου μοιράστηκε, και όλοι οι επιβαίνοντες διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Ο ένας εκ των 15χρονων υπέστη κατάγματα και υποσκληρίδιο αιμάτωμα αιμοθώρακα, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ακολούθως  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο δεύτερος 15χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς έχει υποστεί κατάγματα και θλάση ύπατος. 

Οι δύο άλλοι νεαροί κρατήθηκαν για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, φέροντας και οι δύο κακώσεις και εκδορές.

Ο 47χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Σημειώνεται πως ο δρόμος στον οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα παρέμεινε κλειστός για δύο ώρες.

Στη σκηνή κλήθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον καθαρισμό του οδοστρώματος. 

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια του δυστυχήματος.



κυπε