Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Φρίκη. Αλβανός κατηγορείται ότι βίαζε την 6χρονη κόρη του



Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 36χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 6χρονη του, στη Σαλαμίνα.



Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε, όταν το κοριτσάκι εμφάνισε αιμορραγία και η μητέρα του το πήγε σε γιατρό της περιοχής. 



Εκείνος της συνέστησε να πάει την κόρη της στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι η 6χρονη είχε τραυματιστεί στα γεννητικά όργανά της από βιασμό.  
Η αστυνομία συνέλαβε ως δράστη τον πατέρα της, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή. 



Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο εισήχθη ένα εξάχρονο κορίτσι με ακατάσχετη αιμοραγία στα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως  τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που ανέλαβαν τη νοσηλεία του μικρού κοριτσιού, η εξάχρονη είχε πέσει θύμα βιασμού. Γι' αυτό και ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε καταγγελία στην αστυνομία άνδρες της οποίας μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 36χρονος Αλβανός ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.

Όταν το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Επι δυόμιση ώρες το παιδί ήταν στο χειρουργείο, ενώ ο πατέρας- τέρας είχε το θράσος να πάει και αυτός στο νοσοκομείο την ημέρα του χειρουργείου και να ρωτήσει για την κατάσταση του παιδιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος έφυγε σχεδόν αμέσως από το νοσοκομείο με τη δικαιολογία πως έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι για να προσέχει το άλλο του παιδί ηλικίας 5 ετών.

Ύστερα όμως από την καταγγελία για βιασμό που έκανε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού στην αστυνομία ο 36χρονος συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού ενώ στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι εκείνος κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε