Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Όλα τα νεότερα για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Έκκληση απευθύνει η Αστυνομία σε οποιονδήποτε κατέχει οποιαδήποτε πληροφορία που δύναται να βοηθήσει στις έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το παγκύπριο χθες το πρωί.

Η υπόθεση εντοπισμού ενός άψυχου σώματος βρέφους, μόλις 2 ημερών σε χώρο σκυβάλων ανακύκλωσης στο Γέρι συγκλόνισε το παγκύπριο και οι Αρχές από χθες κτενίζουν την περιοχή προκειμένου να φθάσουν στην άκρη του νήματος.
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου ανέφερε ότι οι πτυχές της διερεύνησης αυτής της σοβαρής υπόθεσης είναι δυο. Από την μια η ποινική διερεύνηση και από την άλλη η ανθρωπιστική πλευρά του θέματος.
Ο Ανδρέας Αγγελίδης σημείωσε ότι η οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλό να αναφερθεί στην Αστυνομία.
Η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους θα απαντήσει σε ουσιαστικές λεπτομέρειες. Αν δηλαδή το βρέφος παρατήθηκε στον χώρο ανακύκλωσης ή αν μεταφέρθηκε με απορριμματοφόρο όχημα εκεί.
Από πλευράς Ανακριτών συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα, σημείωσε.
Σε τέτοιες υποθέσεις οι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουν σημασία τόνισε ο Εκπρόσωπος, προκειμένου να αξιολογηθούν σχετικές μαρτυρίες.
Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη γίνονται εξετάσεις σε Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές για το που γέννησε η μάνα το άτυχο βρέφος.