Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αντί να πάει στην κηδεία της μητέρας της, έκλεψε το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της



Ούτε δάκρυ δεν έχυσε για τον θάνατο της μητέρας της μια 30χρονη στη Μασαχουσέτη η οποία όχι μόνο δεν πήγε στο τελευταίο αντίο αλλά την ίδια στιγμή έκανε διάρρηξη στο σπίτι της νεκρής προκειμένου να αρπάξει ένα χρηματοκιβώτιο.



Το δέλεαρ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ήταν τα αντικείμενα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, τα οποία κατά πληροφορίες ήταν συνολικής αξίας 90.000 ευρώ.



Την 30χρονη Άλις Ντάβενπορτ «κάρφωσε» στις αρχές ο σύντροφος της μητέρας της καθώς προβληματίστηκε για το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις επανηλειμμένες κλήσεις του κατά τη διάρκεια της κηδείας. 
Μαζί με την Ντάβενπορτ που κρατείται με εγγύηση 15.000 δολαρίων, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας συνεργός τους που συνελήφθη μαζί με την 30χρονη σε μοτέλ.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν κοσμήματα, κλειδιά, κινητά τηλέφωνα, ένα συμβόλαιο και ένα μπλοκ επιταγών ενώ στο αυτοκίνητο της Ντάβενπορτ βρέθηκε μια τσάντα με 5.000 δολάρια καθώς και άλλα κοσμήματα.



http://www.protothema.gr/world/article/749275/apisteuto-den-pige-stin-kideia-tis-miteras-tis-kai-dierrixe-to-spiti-tis-gia-na-arpaxei-to-hrimatokivotio/