Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Όλες οι εξελίξεις για το νεκρό βρέφος στο Γέρι. ΒΙΝΤΕΟ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν οι Ανακριτές του ΤΑΕ τις έρευνες αναφορικά με την υπόθεση που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το παγκύπριο και έχει να κάνει με τον εντοπισμό νεκρού βρέφους σε ιμάντα εργοστασίου απορριμμάτων.

Δείτε την παρέμβαση Αγγελίδη στο Πρωτοσέλιδο ΕΔΩ!!!

Το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει στα χέρια των Αρχών είναι ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό. Αυτό που διερευνάται τώρα είναι το αν ήταν ζωντανό όταν μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο ή αν παραλήφθηκε από το απορριμματοφόρο και σκοτώθηκε κατά την μεταφορά.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη διερευνήθηκαν πληροφορίες που έλαβαν οι Αρχές ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι χειροπιαστό που να αποκλείσει άλλα ενδεχόμενα και να οδηγήσει κάπου συγκεκριμένα.
Η έκκληση της Αστυνομίας ως εκ τούτου προς το κοινό, να διαβιβάσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχει παραμένει. Όλα τα ενδεχόμενα σημείωσε στο Πρωτοσέλιδο ο κ.Αγγελίδης παραμένουν ανοικτά.
Σημειώνεται ότι ιστοπαθολογικές εξετάσεις αναμένεται να φωτίσουν περισσότερο τις συνθήκες, υπό τις οποίες, βρήκε τραγικό θάνατο, το βρέφος, που εντοπίστηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι.