Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Στην Φινλανδία η ΕΤΑΠ και Ξενοδόχοι Πάφου



Στην Φινλανδία από σήμερα  εκπρ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αριθμός ξενοδόχων της Επαρχίας Πάφου για συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση ΜΑΤΚΑ Φινλανδίας που πραγματοποιείτε στο Ελσίνκι την περίοδο 18-21 Ιανουαρίου 2018.
 

Η Φινλανδική αγορά για την Πάφο  είναι σημαντική και παρουσιάζει θετική κινητικότητα για το 2018 κυρίως από μεριάς διοργανωτών ταξιδιών ενώ το 2017 η αγορά έχει καταγράψει αύξηση κατά 14%.( 23,000 ολικές αφίξεις έτος 2017)

Κατά την διάρκεια της έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκεί τουριστικούς εταίρους καθώς και διανομή πληροφορικού έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για την τουριστική Πάφο.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι υπάρχει περαιτέρω προοπτική στην αγορά αυτή ιδιαίτερα σε περιόδους μη αιχμής και συγκριμένα την περίοδο Νοέμβριο-Απρίλιο.

Η τουριστική αγορά αυτή εντάσσετε στις  αγορές που μπορεί να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και απάβλυνση της εποχικότητας.