Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε Κύπριο στη Ζάκυνθο

Από τα στοιχεία ταυτότητας του 65χρονου Κύπριου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού με τις κατηγορίες της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας, καθώς και για διάφορα άλλα αδικήματα


Τον έψαχναν στην Κύπρο, αλλά ο καταζητούμενος με τα... χίλια πρόσωπα κρυβόταν στο πιο δυτικό άκρο της Ελλάδας! Στη Ζάκυνθο ανακάλυψαν τα ίχνη του οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και, μετά από έναν τυχαίο έλεγχο, διαπίστωσαν ότι τον αναζητούσαν οι κυπριακές δικαστικές αρχές.
Από τα στοιχεία ταυτότητας του 65χρονου Κύπριου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού με τις κατηγορίες της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας, καθώς και για διάφορα άλλα αδικήματα. Το διωκτικό έγγραφο ήταν σε εκκρεμότητα, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί.
Έτσι, ο 65χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην Κύπρο, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.
Πηγή: protothema