Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Νέα χρονιά με νέες συνεργασίες για την SpyrouPhiloxenia



ΗSpyrou Philoxenia” επεκτείνει το επιχειρηματικότης χαρτοφυλάκιο με την προσθήκη δύο ακόμη καταλυμάτων στα πανέμορφα Γρεβενά – “DonConstantinoHotel&Spa” 4* καιστηνόμορφηΧαλκίδα “TheMarbleResortVillas.


Η “SpyrouPhiloxenia” καλωσορίζει το νέο έτος, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και προσθέτοντας στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της τα “ Don Constantino Hotel & Spa” και “ The Marble Resort”, τα οποία βρίσκονται στη Βασιλίτσα Γρεβενών και στη Χαλκίδα Ευβοίας αντίστοιχα. Και τα δύο ξενοδοχεία λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
«Όλα τα ξενοδοχεία – μέλη της “SpyrouPhiloxenia” προβλήθηκαν και προωθήθηκαν στο WorldTravelMarketστο Λονδίνο και θα προωθηθούν και μελλοντικά σε σειρά άλλων διεθνών εκθέσεων που θα συμμετέχει ο όμιλος μας. Το εγχείρημά μας φανερώνει την αφοσίωσή μας στην ανάδειξη πολλών διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας ως προορισμών διακοπών που μπορούν να καλύψουν όλες τις περιόδους του χρόνου, θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ποικίλους προορισμούς, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ιδανικό μέρος για τις διακοπές τους», δήλωσε ο κος Γιώργος Μιχάλης,GeneralDirector των “SpyrouHotels” και “SpyrouPhiloxenia”.

Το “DonConstantinoHotel&Spa”είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στο Πολυνέρι Γρεβενών. Πρόκειται για ένα κατάλυμα πουδιαθέτει εποχική εξωτερική πισίνα, 24ωρη ρεσεψιόν, κοινόχρηστο lounge και δωρεάν Wi-Fi. Το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τις απαραίτητες ανέσεις στο εσωτερικό τους, ενώ παράλληλα σερβίρεται καθημερινάμπουφές πρωινού με ποικίλες επιλογές. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες στο Πολυνέρι και τη γύρω περιοχή, όπως να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και  να απολαύσετε χειμερινές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.Επιπλέον, μπορείτε να επισκφθείτε κοντινούς προορισμούς, όπως το Μέτσοβο το οποίο απέχει μόλις 31χλμ. από το κατάλυμα και τα Μετέωρα.


Τοκατάλυμα “TheMarble Resort”αποτελείται από πολυτελείς βίλες μέσα σε 3 στρέμματα μεσογειακών κήπων και βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από την παραλία Αλυκές στον Ευβοϊκό Κόλπο. Όλες οι βίλες του “The Marble Resort”είναι πλήρως εξοπλισμένες και διαθέτουν μοντέρνους χώρους, ενώ η παροχή πρωινού ή του γεύματος διατίθενται κατόπιν αιτήματος.Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στους καταπράσινους υπαίθριους χώρους που διαθέτουν πισίνα, μπαρ,ξαπλώστρες και ομπρέλες, υπαίθρια ντους και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Το κατάλυμα απέχει 10 λεπτά οδικώς από την πόλη της Χαλκίδας. Τέλος, παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του καταλύματος και Wi-Fi.

Λειτουργώντας σήμερα 6 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η “SpyrouPhiloxenia” διευρύνει τη σύνθεσή της με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στοhttp://www.spyrouphiloxenia.com/gr/.
Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στα “ Don Constantino Hotel & Spa” ή “ Marble Resort” μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της σελίδαςwww.spyrouphiloxenia.com/gr/είτε καλώντας στο τμήμα κρατήσεων της “SpyrouPhiloxenia” στο τηλέφωνο 2106919111.


Contact Us
EleftheriaAnagnostaki
Sales & Marketing Supervisor “SPYROU HOTELS”  &  “SPYROU PHILOXENIA”

Athens Headquarters: Cosmos Center, Suite 830 - Kifissias Ave 125 -127, Athens 11524  - Greece          
(+30 210 6919111  6+30 210 6910463