Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Έγκλημα στου Φιλοπάππου με θύμα 25χρονο φοιτητή



Απαντήσεις στο μυστήριο γύρω από τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 25χρονου Έλληνα φοιτητή που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε σε βράχια στου Φιλοπάππου κατά τη διάρκεια ληστείας από τρία άτομα το βράδυ της Τετάρτης αναζητούν οι αστυνομικοί.


Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από τη σοκαρισμένη 23χρονη από την Πορτογαλία που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό κατά τη διάρκεια της ληστείας, προκύπτει ότι οι τρεις δράστες ήταν μελαμψοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο πρώτα επιτέθηκαν την κοπέλα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αρπάζοντας το κινητό και το πορτοφόλι της.



Στη θέα των τριών ληστών ο 25χρονος φοιτητής αντέδρασε και ακολούθησε πάλη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφινιστεί πώς ακριβώς βρέθηκε στα βράχια ο νεαρός, αν, δηλαδή, γλίστρησε ή τον έσπρωξε κάποιος από τους τρεις άλλους άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς η 23χρονη οι τρεις μελαμψοί άνδρες της άρπαξαν το σάκο που είχε στην πλάτη και από μέσα της πήραν το πορτοφόλι με 60 ευρώ και το κινητό της.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το πώς έπεσε ο νεαρός από το βράχο καθώς η 23χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε γυρισμένη την πλάτη στο φίλο της την ώρα της πτώσης.



Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Κάτα πληροφορέις ο 25χρονος και η 23χρονη ήταν σε ένα βράχο στον οποίο συνηθίζουν να πηγαίνουν ζευγάρια στου Φιλοπάππου.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, υπάρχουν μπουκάλια από μπύρες αλλά και κομμάτια γυαλί που δείχνουν ότι έχει σημειωθεί καβγάς.

Ο άτυχος νέος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 3 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.