Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αυγουστιάτικη φεγγαράδα, των κολυμβητών της Πάφου

 
                                                "Ήταν μια ονειρική βραδιά...!". τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

 

     Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η Ρομαντική Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα, των κολυμβητών της Πάφου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Μπάνια την περασμένη Κυριακή.

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο των κολυμβητών Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη,  ήταν μια ονειρική βραδιά με πανσέληνο, με πλούσιο φαγητό και διασκέδαση πλάι στην μαγευτική Παφίτικη θάλασσα. Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Αυγουστιάτικης Φεγγαράδας, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε μεταξύ άλλων: "Το Σωματείο μας μπορεί να έχει συμπληρώσει μόλις δέκα χρόνια ζωής, όμως έχει προλάβει να δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη και πλούσια δράση, με συνεχόμενες δράσεις είτε  μέσα από αιμοδοσίες, καθαρισμούς παραλιών και πάρκων αλλά και πρωτότυπες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα τα Πασχαλινά παιχνίδια στο νερό, αλλά και διαλέξεις και ναυαγοσωστικά σεμινάρια γύρω από τον μαγικό κόσμο της θάλασσας,  που εμείς οι κολυμβητές υπεραγαπούμε.


      Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός,  ότι πλέον άπαντες τόσο εντός αλλά και εκτός Πάφου εκτιμούν την προσφορά του Σωματείου μας, αφού έχουμε καταξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα ζωντανό οργανισμός και πλέον όλοι γνωρίζουν τους Χειμερινούς Κολυμβητές του σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου . 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω,  ότι με τους άξιους μου συνεργάτες, την Γιωργούλα Τσιντίδου, την Γιανούλα Παχύ, τον Στέλιο Χατζηχαραλάμπους, τον Παύλο Παύλου, τον Γιώργο Ηλία και τον Φειδία Καρυόλαιμο, θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος και ακόμη περισσότερο πάθος, για να προσφέρουμε τόσο στα μέλη μας όσο και στην τοπική κοινωνία γενικότερα γιατί ως Παφίτες, αγαπούμε παθολογικά την πόλη μας.   " θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού μου Συμβουλίου, αλλά και την καλλιτεχνική επιτροπή, για την άψογη δουλειά που έχει κάνει για την  εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσής μας. Θερμές ευχαριστίες στέλνω και  στο Δήμο Πάφου, που διαχρονικά μας στηρίζει. Οι κολυμβητές της Πάφου ξεφάντωσαν μέχρι τις πρωινές ώρες με το μουσικό σχήμα Δίας, υπό την διεύθυνση του Νεόφυτου Παστελλίδη.