Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία στην Κύπρο


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και
τα βόρεια, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Το απόγευμα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα δυτικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Στα ανατολικά δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά, βόρεια και τοπικά στα νότια μέτριοι, 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα νότια θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Sigmalive