Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Και τι δεν έκλεψαν από οικία στην Ορόκλινη


Χρυσαφικά και γυαλιά ηλίου, αξίας άνω των 7 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από οικία στην Ορόκλινη και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 19 Αυγούστου και των ωρών 20.00 – 04.30 άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία του ενώ απουσίαζε και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα αντικείμενα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν ένας χρυσός σταυρός αξίας 200 ευρώ, συνολικά πέντε ζεύγη γυαλιών ηλίου αξίας 900 ευρώ, δύο διαμαντένια σκουλαρίκια 4 χιλιάδων ευρώ, ένα διαμαντένιο λευκόχρυσο δακτυλίδι 2 χιλιάδων ευρώ και δύο χρυσά βραχιόλια αξίας 200 ευρώ. Συνολικά η αξία τους ανέρχεται στις 7.300 ευρώ.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι οι δράστες απέκτησαν είσοδο στην κατοικία από το παράθυρο του μπάνιου που ήταν ανοικτό.
 
Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ