Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Επιτέθηκε σε ταξιτζή και κατέληξε πίσω από τα σίδερα

Στην σύλληψη ενός προσώπου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση σωματική βλάβη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 15:15 το απόγευμα του 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 48χρονο ο οποίος ενεπλάκη σε καβγά με οδηγό ταξί με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης στο  Νοσοκομείο Πάφου κατέληξαν  την Δευτέρα δύο πρόσωπα 48 και 57 ετών   μετά από καυγά τους για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας .
Η Αστυνομία εναντίον του 48χρονου εξετάζει υπόθεση επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου, κακόβουλης ζημιάς, δημόσια εξύβριση και μαχαιροφορία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 48χρονος είχε σταθμεύσει στο αυτοκίνητο του στην οδό Κωνσταντίας κατά τρόπο που εμπόδιζε την διέλευση ενός οχήματος – ταξί με οδηγό τον 57χρονο.
Ο 57χρονος ανέφερε στον 48χρονο να μετακινήσει το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα ο 48χρονος να προσεγγίσει τον οδηγό ταξί και να του επιτεθεί, πιάνοντας τον μάλιστα από τον λαιμό.
Ακολούθησε καυγάς με τον 57χρονο να εξέρχεται του οχήματος του και τον 48χρονο να του επιτίθεται με πλαστικό ρόπαλο σε διάφορα μέρη του σώματος του.
Αποτέλεσμα του καυγά ήταν και οι δύο να μεταφερθούν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο 57χρονος απολύθηκε ενώ ο 48χρονος είχε παραμείνει  στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.